2 Läs mer >>
Efter två veckor i skolan har jag redan hunnit hoppat av en kurs och börjat en annan. Inget negativt i detta, utan väldigt positivt faktiskt. Jag har pratat med studivägledaren och fått besked att (minst) två av mina kurser jag läste i Australien får jag tillgodoräkna i min utbildning här :) Organisation och ledarskap och marknadsföring. Eftersom jag redan hade börjat läsa organisation och ledarskap så hoppade jag av den kursen i torsdags och började en externredovisning 1 i fredags, en kurs som jag egentligen ska läsa i november. Lite tufft eftersom jag missade de två första veckorna men de ska nog gå bra :) 
 
Marcus kom hit och hälsade på mig i helgen, lördag till måndag, vilket va väldigt roligt! Vi firade hans födelsedag i lördags (han fyllde år i fredags) med jättegod middag ute och en sjukt rolig film på bio! "Let's be cops". 
 
 

Studieavbrott på kurs

1 Läs mer >>
Har nu varit i Skövde i en vecka! Förra torsdagen gick flyttlasset med jag, mamma, pappa och en full släpvagn. Även fast den va så full som den va så behövde jag ändå lite mer saker så vi stannade på Ikea i Sundsvall och handlade bland annat köksbord och stolar, byro, tv bänk och badrumsskåp :) För att få plats med allting i släpen så var vi tvugna att packa ur ca hälften av grejerna för att sedan lägga alla platta paket längst under. Och allt detta på ikeaparkeringen, vilket drog till sig blickar ;) Sen var det bara att åka till lägenheten för att montera alla möbler. Som tur var hade jag hjälp av mamma och pappa!

Nu har jag iallafall börjat fått iordning hyfsat bra i lägenheten. Lite banankartonger kvar med grejer som inte får plats någonstans bara.. Ska förmodligen åka och köpa en bokhylla i helgen när pappa kommer, det behövs! 

Flytt!