0 Läs mer >>
Förra tisdagen så flög jag till Stockholm och sedan åkte jag ut till Södertälje för att vara hos Louise. Vi hade inget speciellt planerat och jag hade ingen hemresa bokad. Eftersom hon åkte tillbaka till Australien efter att vi kommit hem till Sverige i julas så har vi inte setts på ca 6 månader så de va dags nu! Vi tog dagarna som de kom och gjorde inte så mycket speciellt men de gjorde inget :) Vi gjorde iallafall en heldag i Södertälje centrum med shopping och god mat och bio, en dag i Stockholm där vi gick runt i gamla stan och gick och tittade på slottet, en dag i Trosa och en heldag på Kolmården. Nu är jag hemma sen i måndags och i helgen åker vi till stugan.  
 
Stockholm
Gamla stan
Trosa
Kolmården
 
 

Stockholm!

1 Läs mer >>
Kanske är dags att berätta vad som händer i mitt liv. Jag har just nu semester och är nere i Södertälje och hälsar på Louise som jag inte sett på 6 månader! När jag kommer hem så blir det att börja packa ihop mina ägodelar för 1 september börjar jag skola nere i Skövde!!! Jag har tagit mig in på högskolan där på Ekonomiprogrammet med inriktning Affärsjuridik, vilket känns jättespännande! Min kära faster har fixat en lägenhet till mig som ligger hur bra till som helst och är väldigt stor och rymlig (för att vara en 1:a). Så nu behövs det bara en tripp till IKEA för att inhandla lite möbler så jag har någoting att inreda min lägenhet med. 
Eftersom jag lånat Louise dator så har jag inga bilder utan lägger in en bild från facebook på jag och Ozzy när vi ligger och chillar i solen. 
 
 

Update på mit tliv!