0 Läs mer >>
Sorry att jag inte skrivit på länge! Har haft så sjukt mycket plugg att göra.. Lovet i Sydnet och Melbourne med Louise blev grymt! Sjukt kul hade vi :) Nu planerar vi vår nästa resa vilket blir efter vi har gjort slutproven i skolan. Då tänker vi åka till bland annat Nya Zeeland, Fiji och Bali och sen kommer jag flyga hem till Sverige :) Det kommer bli sjukt jobbigt att lämna alla nya vänner man har fått här men samtidigt ska det bli skönt att komma hem. 
 
Jag skickade just in min sista rapport för alltid på den här skolan. Nu har jag ett prov kvar nästa vecka och sen tre slutprov. Sen är mina två terminer på University of the Sunshine Coast slut.. Hoppas man har lärt sig någonting! 
 
Marcus och Christina har också hunit varit här och hälsat på mig vilket var riktigt trevligt! Jag hade tyvärr väldigt mycket att göra i skolan även då men vi hann med en hel del saker ändå. Vi körde bland annat till Hervey Bay och åkte ut på en båt för att titta på valar och sen till Brisbane på koalasanctuary och gullade med koalor. Sjukt söta djur dedär! :)
 
I söndags så sprang/gick jag och Louise The Colorrun. Ett lopp på 5 km där man springer genom olika färgzoner där de kastar färg på en! Efteråt var vi otroligt snygga kan jag ju säga, och kul vare!! :)
 
Före the Colorrun
 
Efter
 
 
 
Koalasanctuary
 
 

PLUGG!!!