Söndag

Det kanske är dags att skriva lite här nu! Jag har haft så sjukt mycket i skolan så jag har helt enkelt inte haft tid att skriva. Men i fredags skickade jag in min sista rapport för den här terminen vilket kändes jätteskönt! Nu har jag bara ett litet quiz på torsdag och en presentation på tisdag sen är det nästan slut! Veckan som kommer är sista veckan i skolan och sen har vi ledigt en vecka, eller study break som det heter, för att plugga till final exam. Efter det är de två veckor för final exam. Själv har jag tre exam som är 30, 40 eller 50 % av slutbetyget. Lite press! 
 
I helgen var första helgen på länge som jag inte var tvungen att sitta inne och skriva på någon rapport eller plugga förutom idag när jag hade träff med min grupp inför presentationen på tisdag. Igår gjorde jag absolut ingenting. Jag sov länge och sedan såg jag på serier stora delar av dagen. Väldigt skönt att bara göra ingenting! 
 
Idag efter mitt gruppmöte gick jag hem och hämtade kameran och gick sedan tillbaka till skolområdet för att se om jag hittade några kängurur att ta kort på. Som förväntat så hittade jag en hel del! Njut :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 pappa:

skriven

Dags för lite bilder i droppboxen!

Skriv gärna en kommentar till mig här: