1 Läs mer >>
Det kanske är dags att skriva lite här nu! Jag har haft så sjukt mycket i skolan så jag har helt enkelt inte haft tid att skriva. Men i fredags skickade jag in min sista rapport för den här terminen vilket kändes jätteskönt! Nu har jag bara ett litet quiz på torsdag och en presentation på tisdag sen är det nästan slut! Veckan som kommer är sista veckan i skolan och sen har vi ledigt en vecka, eller study break som det heter, för att plugga till final exam. Efter det är de två veckor för final exam. Själv har jag tre exam som är 30, 40 eller 50 % av slutbetyget. Lite press! 
 
I helgen var första helgen på länge som jag inte var tvungen att sitta inne och skriva på någon rapport eller plugga förutom idag när jag hade träff med min grupp inför presentationen på tisdag. Igår gjorde jag absolut ingenting. Jag sov länge och sedan såg jag på serier stora delar av dagen. Väldigt skönt att bara göra ingenting! 
 
Idag efter mitt gruppmöte gick jag hem och hämtade kameran och gick sedan tillbaka till skolområdet för att se om jag hittade några kängurur att ta kort på. Som förväntat så hittade jag en hel del! Njut :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

0 Läs mer >>
I fredags efter jag slutat skolan åkte jag med två tjejer till Brisbane, en annan Karin än den ni hört om förut och Nadia. Efter ca 2 timmar med buss och tåg kom vi fram och checkade in på ett hostel där vi mötte upp 13 andra tjejer som bor här på unicentral! :) Vi åt mat och sen spenderades kväll ute på en nattklubb med dans och challanges. Tillsammans gav vi alla tjejer ett quest som man underkvällen skulle utföra annars va man illa ute :p Jag skulle gå fram till DJn och fråga om han kunde spela teletubbies låten vilket jag gjorde men han ville inte spela den...:( I går gick vi på stan och shoppade och sen åkte vi hem igen. En kort men väldigt rolig tripp blev det! När vi kom hem hade tyskarna på boedet organiserat en german oktoberfest mitt i maj.. haha. Drag blev det iallafall, men jag somnade ganska snabbt! :) 
 
Ikväll åkte jag, Ida och Karin in till mooloolaba och tänkte grilla på en av de offentliga grillarna men eftersom de såg ut att bli regn så körde vi på kycklingtacos och film inne hos Ida och Linus istället. Riktigt gott :) Nu kommer de lite bilder från Brisbane! 
 
16 tjejer på golvet i ett litet hostelrum :)
 
The quests!
 
 
På en rooftop bar!
 
Chinatown
 
 
Karin och Nadia. 
 
Oktoberfest 

One night in Brisbane...

1 Läs mer >>
Idag fyller Linus år, grattis till honom! För att fira det så hade hans flickvän Ida ordnat så vi fick åka ut på en liten båttur och äta mat i lördags. Vädligt trevligt var det! Som tur va så hade ingen av oss lyckats försäga oss så han blev jätteförvånad när han hoppade av bussen med förväntan att han och Ida skulle ut och äta sjäv och sen stod det ett helt gäng folk och väntade :). Här kommer lite bilder från kvällen.
 
Båten. Den närmaste. 
 
Callie, Ida och Ida.
 
Jag och Chriss.
 
 
Karin, Linus, Callie, Chriss, Karin och Ida :) 
 
Jag och Callie.
 
 

Överraskningsfest