Plugg

Hela den här veckan har bestått av plugg, och de är inte slut än. Jag har haft två inlämningar och ett prov i veckan och imorgon har jag ett till prov. Den ena inlämningen jag hade till i fredags vad en business report på 1500 ord om en egenvald entreprenör. Den satt jag med typ hela natten innan fredagen för att få klar. Egentligen var den inte så svår att göra, men det tog tid! 20 eller 25 % av betyget på den kommer från formatet, hur raporten ser ut. Så jag kämpade med att få till innehållsföreckningen, sidnummer och framsida med mera och se till så att man fick rätt information under rätt rubriker, executive summary, introduction, conclution och sånt.. Men nu är den iallafall inskickad, väldigt skönt tycker jag! Nu är de bara att vänta och se hur det gick. I torsdag gjorde vi ett quiz på 10 frågor och idag fick vi reslutaten och jag hade bara ett fel vilket kändes underbart :) 
 
Idag har jag suttit med några andra på skolans bibliotek och pluggat ungefär hela dagen! På en söndag.. Inte direkt de man vill göra på en ledig dag.. menmen.. vi fick iallafall se några kängurus! När det inte är så mycket folk ute så går dom runt på gräsmattorna på skolgården! 
 
Nu måste jag fortsätta plugga till provet som jag har imorgon i Principles of international business. När jag har gjort det så har jag ingen mer läxa på ett tag vilket känns jätteskönt :) Nu till veckan går vi till torsdag och sen har vi helg följt av en hel veckas lov. Skönt ska det bli! Vi håller på att prata och planera vad vi ska göra på lovet. Förhoppningsvis åker vi någonstans och gör något roligt :) 
 
En känguru med sitt barn :)
 
Inte är dom blyga iallafall :)
 
Pluggmat :)
 
På biblioteket. 
 
IBS playdate i lördags :)

Kommentarer:

1 Pappa:

skriven

Pappas flicka!

2 Bananen;):

skriven

JAAAAA!! du fick ett par bilder tillslut:p kram!

Svar: haha ja de fick jag :) Ja ska ta med mig kameran nån gång och ta mer, bättre bilder :) Ser du lilla ungen som ligger i pungen? kram!
Annelie Sandström

3 Bananen;):

skriven

haha ja, han ha det varmt och mysigt i det kyliga vädret;)

Skriv gärna en kommentar till mig här: