Ledig onsdag

Varje onsdag är jag ledig så idag har jag bara varit hemma och pluggat och tagit det lugnt och nu ikväll var jag, Jennifer och Mira på Zumba. Vädligt jobbigt, men skönt att komma igång med träningen! Ska försöka gå på det, eller boxfit varje vecka. 
 
I söndags fyllde en av våra nyfunna vänner Callie år, då blev det barbeque och sen ut på en pub och sjunga kareoke. Vi svenskar sjöng en ABBA låt till henne och tyskarna sjöng en annan låt. Det är väldigt mycket tyskar som bor här på boendet och vi är även en stor grupp svenskar. Taxibilarna här är de coolaste jag sett på länge. När man är många som ska ut så beställer man en Maxi taxi med typ 10 platser och i taxin är det disco! Blinkande ljus, hög musik och en fet baslåda. Sjuk kul! 
 
Någonting annat som också är roligt är att jag ska hoppa fallskärm! En anna svensk tjej som bor här på boendet, Chriss tänkte hoppa och undrade om det var någon som ville följa henne, så nu är vi ett gäng tjejer som ska hoppa den 20 april. Helt sjuk, det kommer bli väldigt spännande! Man lär ju ha fin utsikt och sen landar man på en strand, hur nice som helst! 
 
Idag har det varit soligt men annars har det regnat typ varje dag, på endel ställen här omkring är det till och med översvämningar. Inte så kul! Fast de är lite enklare att sitta inne och plugga när de är dåligt väder, när det är soligt vill man ju bara ut och bada och sola typ. Men jag tycker ändå solen borde komma fram på riktigt nu!
 
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.
 
Min hamburgare. Eftersom det typ inte finns hamburgebröd här så äter man med fanska. 
 
Inte så lätt att ta kort på regnet men..
 
Påväg på kalas :)
 
Födelsedagsbarnet står och grillar kyckling.
 
En hel del mat blev det. Gott vare!
 
Folket och fikat :)
 
Vi svenskar sjöng dancing queen. 
 
 

Kommentarer:

1 Cissi:

skriven

Men det är ju galet att du är där på riktigt! Har inte förstått det riktigt än :P du ser då ut att leva och må :) Fin är du också!

Kramar på dig!!

Svar: haha ja de är faktiskt galet tycker jag med! Nämen tack så mycket :) Kram!
Annelie Sandström

2 Elins kammare:

skriven

KUUUUL!!!! :D Häftigt med fallskärm också, modig du är som vågar! Det är säkert hur kul som helst. Kram

3 Josephine:

skriven

Urhäftigt att du ska hoppa fallskärm. Snäppet värre än mig :)
Ser ut som, och hörs som du har det bra. Jag är glad att du vågade åka. Ska bli riktigt kul att följa dig här!
Stor kram

Svar: Galet! Hoppade du bungyjump eller?:) Jag är också glad för det, jätteroligt här :) Kram hälsa familjen!
Annelie Sandström

4 Josephine:

skriven

Ja, mot mammas å pappas vilja, men det ångrar jag inte :)

Svar: hahha okej. nej de kan ja tro! De va pappa som övertalade mig, jag visste inte om ja skulle våga.. :p Men när man väl står där uppe i planet så finns de väl ingen återvändo :)
Annelie Sandström

Skriv gärna en kommentar till mig här: