Kalas

Hela förra veckan bestod som sagt av plugg, men mitt i allt plugg hann jag också med två födelsedags kalas! Fyra stycken av dom jag brukar hänga med fyllde år förra veckan men tre av dom hade slagit ihop sina kalas så det blev bara två :) På ett av dem var klädtemat grönt, eftersom en av killarna som fyllde år heter Green i efternamn, och de andra kalaset var en maskerad. Alla va väldigt fina tycker jag:) 

För någon dag sen va jag Ida och Linus på bio, vi såg Oz: The great and powerful. En vädligt bra film tycker jag! Eftersom det inte gick någon buss hem så sent så sov jag över hos dom på en bäddsoffa. Igår gick vi och shoppade lite på sunshine plaza och sen åkte vi hem till mig för att ha tacokväll. En hög svenskar som lagade och åt tacos tillsammans. Väldigt trevligt blev det! 

Idag har jag mina sista två lektioner innan lov! Ska bli såå skönt :) Här kommer lite bilder från maskeraden :)

Callie, Nadia Ida och jag.
 
Sarah, födelsedagsbarnet i grön kläning. 
 
Hopp :)
 
Ett troll och flash fastade också på bild :) 

Kommentarer:

1 roukle:

skriven

Kul med kalasfiranden med maskerad! :) Ätit några äckliga tårtor än? Här är tårtorna i alla fall INTE goda. Hoppas det går bra med allt! Puss på dig kära Gäss!

Svar: ja verkligen! :) haha jasså, va tråkigt! men faktiskt.. vi åt en tårta som bara va en tjock sockerkaka med grädde på! :p Inte den godaste men den gick äta :) puss å kram!
Annelie Sandström

Skriv gärna en kommentar till mig här: