Fullt upp

Jag glömmer lätt bort att skriva här, de händer så mycket annat. Nu har vi kommit igång riktigt i skolan och har redan fått inlämningar och prov till nästa vecka, så lite panik över det, mycket försök till plugg, och ångest över att måsta sitta inne iställer för att va ute och göra nånting roligt är vad som pågår hos mig. Har en rapport att skriva om en entreprenör som ska in nästa fredag som jag just nu lägger mest tid på, men som tur är så är skolan väldigt duktig på att ge hjälp. På lektionerna visar de hur man ska skriva, de erbjuder flera olika workshops för mer information och t.ex. hur man refererar, vad som är skillnad på essay och repport med mera, man kan gå på drop-in för att få hjälp och så kan man boka möte med läraren. Väldigt bra! Det är nog inte så svårt som man tror.  
 
I fredags direkt efter skolan åkte vi in till Moolooloba. Där åt vi frosen yoghurt och låg på stranden och sen gick vi på Coles för att handla mat. Billigt kött blev det! Sen tillbringade vi kvällen och natten uppe på Ida och Linus takterass (hotellets) med badning i poolen och grillning. Grillarna här är inte som hemma i Sverige med kol och eld. Det är egentligen bara en stor stekplatta som man steker köttet på. Barbie kallar dom det.
 
I söndag tog jag, Ida och Karin bussen in till Mooloolaba till Linus och Ida igen. Där bjöds det på brunch och melodifestivalen! Vi hade alla lyckats hålla oss undan från facebook, aftonbladet och alla andra källor som möjligtvis kunnat avslöja vem som vann. Vädigt duktigt gjort av oss, och mysigt blev det! Efter melodifestivalen gick vi ner till stranden och badade lite. Det är så galet stora vågor så man blir ju nästan rädd ibland. Dessutom är det ibland strömt och vågorna tar aldrig paus, menmen, vi överlevde allafall! 
 
Jag minns inte riktigt vad jag har gjort sen sist jag skrev.. Allting blandas ihop i min hjärna. Men här kommer lite bilder som kanske visar mer. 
 
pluggapluggaplugga..
Just de, när vi gick till bussen i söndags så va de tydligen bilutställning på skolans parkering. 
 
Brunchen :)
 
Ida, Ida och Karin.
 
På vägen från Universitetet till boendet. 
 
På stranden :)
 
Regnet va på väg mot oss så vi flydde stranden. 
 
En av poolerna uppe på taket. Man kunde se ner till receptionen någran våningar ner.
 
 

Kommentarer:

1 Pappa:

skriven

Häftigt! Längtar!

Svar: Jag me!
Annelie Sandström

Skriv gärna en kommentar till mig här: