Easter break!

I vanliga fall är det alltid någonting som händer här på Unicentral, men just nu är det väldigt tomt! De flesta har åkt iväg någonstans eller hem över lovet. Jag är kvar själv i min lägenheten just nu men jag tror killarna kommer tillbaka imorgon någon gång, Linda, vår sista rumskompis, hon är på nya zeeland. Dit skulle jag också vilja åka, vi får se om jag har tid med det. 
 
Kvar är alltså jag Ida, Karin och Callie. I fredags spenderade vi dagen på stranden och sen grillning och en början på ett twilightmaraton. På lördagen steg vi upp och åkte med Callie till Eumundi vid halv 8. Medans hon jobbade så gick vi andra runt på en jättestor marknad. Jag fyndade ingenting annat än mat, men de va kanske bra de, spara pengarna istället för att lägga de på massa onödiga saker. På kvällen avslutade vi vårt maraton med de sista twilight filmerna. 
 
På måndag kväll eller tisdag morgon planerar vi att åka till byron bay några dagar, där är alla andra svenskar och tyskar som vi brukar hänga med. Men det ska tydligen regna så vi får se hur det blir.. Vi pratar också om Brisbane och/eller Noosa och något vattenfall. Vi få se vad som händer, vi tar dagarna som de kommer :)
 
I torsdags fick jag ett paket från mamma och pappa! :) De innehöll lite allt möjligt. Bland annat kläder, skor, plattång och godis, yeey :) Har även fått ett jättefint vykort från Rakel i Costa Rica! Jätteroligt att få post tycker jag! Den som känner för det får gärna skicka ett brev eller något till mig, fråga mig bara så får ni adressen. 
 
Nu måste jag göra lite research på vad som händer i Brazilien och China för att vi ska kunna sätta ett nytt pris på våra ostron som vi säljer. Varje vecka ska vi sätta ett nytt pris och skriva ner orsaker varför vi ändrat eller inte ändrat priset. Allt detta är en del av kursen principles of international business. 
 
Nu, lite bilder! 
 
Paket! :)
 
För andra gången sen jag kom hit har vår lägenhet blivit "uppgraderad". Nu fick vi en ny spis och ung. Väldigt välbehövligt! Den gamla va så dålig så vi har bara haft en gasolplatta och en gryta/stekpannagrej som går på el att använda.. 
 
Callie och Karin. 
 
 
 
 
Eumindi market.
 
Callie är ju världens sötaste, hon gav oss tre varsin påse med påskchoklad! Såå gott :) 

Skriv gärna en kommentar till mig här: