Whitsundays 1/3

I söndags klev vi upp tidigt och satte oss i bilen för att köra ca 100 mil norrut. Resan gick bra och vi kom fram till Airlie beach där vi bodde en natt på ett hostel och sedan på måndag åt vi frukost, chillade i solen, åt lunch och sen gick bort till hamnen. Klockan 2pm var det ombordstigning på New horizon där vi skulle tillbringa de närmaste 3 dagarna. Det blev mycket bilder så jag tror jag skriver ett inlägg för varje dag så de inte blir för mycket :) 
 
Vi steg på, fick våra sängar (efter missförstånd och flyttar hit och dit så hamnade jag och Ida i en dubbelsäng tillsammans) åt lite mat och sedan blev det bad :) 
 
Idag spenderar jag min födelsedag med att packa ihop mitt rum eftersom jag flyttar imorgon. Jag fick rummet som jag pratade om tidigare och jag tror det kommer bli jättebra! Huset ägs av ett par som är med i fösamlingen som brukar köra gratisbussen till mataffären. Imorgon flyttar vi mina grejer och slänger in dom i mitt nya rum och sen åker jag, en av mina nya rumskompisar och snubben som äger huset upp till Mount Tamborine för att hjälpa en kyrka städa och fixa massa grejer. Snart ska jag gå ner till grillen så ska vi grilla lite middag och fira mig litegrann iallafall. Unicentral är väldigt tomt nu eftersom de flesta bara var här för en termin och dom har nu åkt hem, och de flesta australienare har åkt hem till sina föräldrar eller nåt. Väldigt sorgligt blev det när vi för någon dag sen va tvungen att säga hejdå till Ida, Linus och Ida som åkte hem, men jag hoppas vi ses igen! :)
 
Nu kommer de en hög med bilder från seglingsturen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv gärna en kommentar till mig här: