KLAR!

Nu är jag klar på universitetet för den här semestern! Sååå skönt :) Jag hade final exam (typ som tentor i sverige) tisdag, onsdag och sista i morse, torsdag. Känslan när jag gick ut ur salen idag efter provet var obeskrivlig. Efter två veckor med konstant pluggning till dom här proven så är det äntligen över! Skönt :) Förmodligen har jag nu godkänt i alla mina kurser. 
 
Imorgon ska vi svenskar och lite annat folk fira midsommar här på boedet :) Ida och Ida har varit jätteduktiga att planera och fixa allting till imorgon och de ska bli jättekul! Imorgon ska jag även träffa en snubbe som kanske har ett rum över till mig nästa termin. Har haft lite panik gällande boendefronten på sista tiden. Om 10 dagar måste jag flytta ut ur mitt rum och fram tills för nån dag sen har jag inte haft någon aning vart jag ska bo. Jag, Karin och Mira har kollat på långtidsresort och planerade att flytta in tillsammans med de sket sig så där stog jag helt ensam utan nån stans att ta vägen.. Okej de är inte så dramatiskt som de låter, hittar jag ingenting så får jag bo på Callies soffa tills jag får tag i nånting, men nu ser de iallfall lite ljusare ut. Vi få hoppas de går bra imorgon när jag ska träffa honom. Hade gärna bott inne i Mooloolaba, nära till stranden och esplanaden, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Det här stället ligger här i Sippy Down, ca 15 minuter prommenad till Universitetet. Men de blir nog också bra. 
 
På söndag hoppar Jag, Ida, Ida, Linus, Karin, Chriss och Emma in i två bilar för att köra ca 100 mil norr för att sedan på måndag åka ut på en seglings tur till Whitsundays öarna i tre dagar. Riktigt spännande! Lovar att ta mycket bilder. Just nu har jag inte så mkt bilder att visa eftersom jag mest bara spenderad senaste två veckorna i biblioteket. Men en bild på salen där jag skrivit mina tre exams och lite gamla bilder kan jag visa.
 
 
Jo just det. Vi va ju på en travtävling för nån vecka sen. Tydligen någonting ganska stor här, alla va där! Mycket fina klänningar och hattar! Här kommer lite bilder från den dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv gärna en kommentar till mig här: