0 Läs mer >>
I söndags klev vi upp tidigt och satte oss i bilen för att köra ca 100 mil norrut. Resan gick bra och vi kom fram till Airlie beach där vi bodde en natt på ett hostel och sedan på måndag åt vi frukost, chillade i solen, åt lunch och sen gick bort till hamnen. Klockan 2pm var det ombordstigning på New horizon där vi skulle tillbringa de närmaste 3 dagarna. Det blev mycket bilder så jag tror jag skriver ett inlägg för varje dag så de inte blir för mycket :) 
 
Vi steg på, fick våra sängar (efter missförstånd och flyttar hit och dit så hamnade jag och Ida i en dubbelsäng tillsammans) åt lite mat och sedan blev det bad :) 
 
Idag spenderar jag min födelsedag med att packa ihop mitt rum eftersom jag flyttar imorgon. Jag fick rummet som jag pratade om tidigare och jag tror det kommer bli jättebra! Huset ägs av ett par som är med i fösamlingen som brukar köra gratisbussen till mataffären. Imorgon flyttar vi mina grejer och slänger in dom i mitt nya rum och sen åker jag, en av mina nya rumskompisar och snubben som äger huset upp till Mount Tamborine för att hjälpa en kyrka städa och fixa massa grejer. Snart ska jag gå ner till grillen så ska vi grilla lite middag och fira mig litegrann iallafall. Unicentral är väldigt tomt nu eftersom de flesta bara var här för en termin och dom har nu åkt hem, och de flesta australienare har åkt hem till sina föräldrar eller nåt. Väldigt sorgligt blev det när vi för någon dag sen va tvungen att säga hejdå till Ida, Linus och Ida som åkte hem, men jag hoppas vi ses igen! :)
 
Nu kommer de en hög med bilder från seglingsturen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whitsundays 1/3

0 Läs mer >>
Nu är jag klar på universitetet för den här semestern! Sååå skönt :) Jag hade final exam (typ som tentor i sverige) tisdag, onsdag och sista i morse, torsdag. Känslan när jag gick ut ur salen idag efter provet var obeskrivlig. Efter två veckor med konstant pluggning till dom här proven så är det äntligen över! Skönt :) Förmodligen har jag nu godkänt i alla mina kurser. 
 
Imorgon ska vi svenskar och lite annat folk fira midsommar här på boedet :) Ida och Ida har varit jätteduktiga att planera och fixa allting till imorgon och de ska bli jättekul! Imorgon ska jag även träffa en snubbe som kanske har ett rum över till mig nästa termin. Har haft lite panik gällande boendefronten på sista tiden. Om 10 dagar måste jag flytta ut ur mitt rum och fram tills för nån dag sen har jag inte haft någon aning vart jag ska bo. Jag, Karin och Mira har kollat på långtidsresort och planerade att flytta in tillsammans med de sket sig så där stog jag helt ensam utan nån stans att ta vägen.. Okej de är inte så dramatiskt som de låter, hittar jag ingenting så får jag bo på Callies soffa tills jag får tag i nånting, men nu ser de iallfall lite ljusare ut. Vi få hoppas de går bra imorgon när jag ska träffa honom. Hade gärna bott inne i Mooloolaba, nära till stranden och esplanaden, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Det här stället ligger här i Sippy Down, ca 15 minuter prommenad till Universitetet. Men de blir nog också bra. 
 
På söndag hoppar Jag, Ida, Ida, Linus, Karin, Chriss och Emma in i två bilar för att köra ca 100 mil norr för att sedan på måndag åka ut på en seglings tur till Whitsundays öarna i tre dagar. Riktigt spännande! Lovar att ta mycket bilder. Just nu har jag inte så mkt bilder att visa eftersom jag mest bara spenderad senaste två veckorna i biblioteket. Men en bild på salen där jag skrivit mina tre exams och lite gamla bilder kan jag visa.
 
 
Jo just det. Vi va ju på en travtävling för nån vecka sen. Tydligen någonting ganska stor här, alla va där! Mycket fina klänningar och hattar! Här kommer lite bilder från den dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KLAR!

2 Läs mer >>
Idag är en sån dag då jag saknar folk.. Kära Rakel hörde av sig inatt och de känns verkligen som de va en evighet sen vi såg även fast de bara är ca en månad mer som jag varit borta från henne än tiden jag varit borta från alla andra. Saknar Marcus jättemycket, och familjen! Som tur är så är det bara en månad kvar innan min kära familj kommer :) Jag saknar dansbrudarna också, saknar att dansa och bara sitta ner och prata med tjejerna. Saknar alla galna stunder jag och Linnéa haft med hemvärnet. Saknar alla! 
 
Älskar dig <3
 
Rakel!
 
Rakel, jag, Cissi, Amelia och Paulina. 
 
Linnéa och jag.
Dansbrudarna
 
 

Saknad