1 Läs mer >>
Äntligen är familjen här. Jag bor nu tillsammans med dom på ett resort inne i Mooloolaba. Bra och nära till stranden! :) Hittills har vi kört runt här på kusten till olika städer/sammhällen och gått i nationalparker, tittat på vattenfall, sett en koala och en delfin och chillat på stränder. Vi får se hur vädret blir imorgon, är det dåligt väder så ska vi till underwater world, ett stort innomhusakvarium men är det fint väder så gör vi förmodligen någonting annat ute i solen. Vi får se vad som händer :) Vi har inte så mkt internet här i lägenheten så jag kan inte lägga upp så mycket bilder men ni får hålla kolla på alla våras facebook och instagram för mer bilder. Här kommer iallafall några :)
 
 
Glass house mountain
 
Kondalilla falls
 
 
 
 
 

Finally!

0 Läs mer >>
Tredje dagen blev vi väcka lika tidigt. Vi åt frukost och sen stannade vi till på ett annat ställe för att snorkla och dyka igen. Den här gången snorklade jag. Även där såg vi många coola fiskar och barriärrevet är verkligen fint! Sen blev det lite lunch och hemfärd. Väl i land så åt vi mer mat och sen hoppade vi in i bilen för att köra de 12 timmarna tillbaka hem. Hemresan blev inte lika enkel och smidig som ditresan. Vi blev tvungen att stanna flera gånger eftersom Linus inte mådde så bra och sen fick vi punkas. Ca 4 på morgonen kom vi äntligen hem! Här kommer sista bilderna.
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer två gruppbilder och en bild på båten som jag hittade på deras facebooksida.
 
 
 
 

Whitsundays 3/3

1 Läs mer >>
På tisdag blev vi väckta klockan 6.30, vi åt frukost och sedan släppe de av oss vid Whitehaven Beach, (typ världens finaste strand! :)), för lek och bad. Det blev många misslyckade försök på en stor pyramid och på fina hoppbilder, men några bra bilder blev det tillslut. Vi blev sedan upplockade för att äta lunch på båten och sen åkte vi vidare till ett ställe för snorkling och dykning. Jag, Ida, Linus och Chriss dök, så där coolt med tuber och allt, medans de andra snorklade. Att dyka va sjukt coolt! Va lite orolig att de skulle göra ont i mina öron pga. tryckförändringen, men det gick bra! Såg några riktigt coola fiskar bland annat en stingrocka och från båten såg vi senare en stor sköldpadda och en delfin. Sen blev det middag, singstar och lite lekar. 
 
Jag har nu flyttat in i mitt nya rum ca 15 minuters promenad från universitetet och unicentral. Riktigt fint är det! Just nu är jag ensam i huset eftersom alla är bortresta men en av dem kommer iallafall hem snart. Ska ta kort och visa mitt rum och huset sen nån gång när jag orkar :) Just nu sitter jag och kollar på saker jag och familjen ska göra för snart kommer dom!! Ska bli såå kul :) Förmodligen kommer jag bo med dom på ett resort under tiden dom är här.
 
Är väldigt ledsen att jag inte kan vara i husbonliden på Lappis i veckan! :( Har varit där varje år så långt tillbaka jag kan minnas. Jag hoppas ni alla har det sjukt roligt där borta och du som inte är där, åk dit! Läs mer om Lappis, och se programmet på www.lappis.se
 
Här kommer mer bilder från Whitsundays seglingen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Whitsundays 2/3