Nu är de nära!

Jag börjar smått inse att snart åker jag! Jag åker till andra sidan jorden och kommer inte träffa någon, förutom familjen och Marcus, på nästan ett helt år! Jag har redan nu tvingats säga hejdå till en av dom bästa personerna jag vet. Även fast det är mer än en månad kvar innan jag åker så blev jag tvungen att säga hejdå till Rakel, eftersom även hon och åker iväg till ett annat land. Hon stannar där i tre månader, sen får hon komma hem till sina nära och kära, men inte till mig.. för då är jag redan i Australien. Jag kommer sakna dig Rakel!
 
Här kommer en väldigt fin bild på oss! 
 
Annars då, jo jag håller på att rensa mitt rum, som Albin kommer ta medans jag är borta och jag håller på att flytta över alla mina bilder och musik, som jag har spritt ut på massa olika datorer, till min nya håddisk. Jag försöker också hitta bra filmer och serier som jag kan ta med mig, så har du något förslag på nån bra serie eller så, skriv en kommentar! Tack :)

Kommentarer:

1 Elin W:

skriven

"How I met your mother" är ju en grym serie. Annars kan jag rekommendera första säsongen (möjligtvis andra också, men första är bäst) av Lost och Dexter är också en favorit. Filmer som är bra är "Struck by lightning", "Legend of the Guardians" och "Draktränaren". Jag kommer inte på några fler just nu. Eller jo! "Gamer" och "Law abiding citizen" om du gillar action och Gerard Butler. :) Lycka till!!

2 Marielle:

skriven

Har några bra tips på serier! Greys anatomy, one Three hill, gossip girl, vampire diaries, holby city :)

3 Cicci:

skriven

Serier: The big bang theory (den kommer du skratta ihjäl dig åt, hehe!), Prison break (sjukt spännande, sjukt bra!). Två kick ass-tips! Bara så du vet. ;) Kramar

Skriv gärna en kommentar till mig här: