Crazy!

Nu är det mindre än en månad kvar innan jag åker! Det är galet. Jag håller fortfarande på att städa mitt rum och har smått börjat flytta över lite saker till brors rum. Det som tar tid är att rensa alla mina kläder! Jag ska gå från att ha haft ca 5 garderober flytta över allt till 2... det kommer blir svårt. Men nåt annat som jag tror kommer bli ännu svårare är att packa. Jag kommer vilja ha med mig allt! Och det dumma är att först när jag flyger från Umeå till Stockholm så får jag ha 20 kg i min resväska, men sen från Stockholm till Australien får jag ha 30 kg! Vart har dom tänkt att jag ska gömma dom 10 extra kilona som jag sen ska stoppa i resväskan?? Dom gör allt för att tjäna pengar.. Om jag vill ha med mig 30 kg hela vägen till fram så måste jag alltså betala 700 kronor extra.. Hur dumt är inte de!
 
Nu ska jag inte bara klaga! Nånting som är väldigt roligt är att mamma och pappa och bröderna har bokat flygbiljett för att komma och hälsa på mig i sommar. Yeey! Jag har en hel månads ledigt från skolan i sommar så ska jag va med dom och åka runt och titta på roliga saker.
 
Eftersom jag inte har så mycket bilder att visa från Australien så visar jag gamla bilder på när jag varit utomlands. Här kommer en från Tusisien när vi va ute och red i Saharaöknen 2008.
 
 
 

Skriv gärna en kommentar till mig här: