Check

Tänkte berätta lite annat om än bara om resan. Skrev som ni kanske läst att jag ville köra lite skoter innan jag åker bort till värmen och de har jag nu fått göra! För nån dag sen for jag och Marcus till Hedlunda och körde en sväng med Albin. Mycket roligt! Så nu kan jag checka av det på min oskrivna lista över saker jag vill göra innan jag far :) En annan sak som jag vill göra men troligtvis inte kommer hinna är att åka slalom. Det finns inte så mycket tid över till det. Jag jobbar om nätterna, sover på dagarna, och de dagar jag är ledig så fixar jag med papper och andra grejer som måste göras innan resan. Jag rensar också mitt rum och snart ska jag väl börja packa.
 
En annan grej som jag har hunnit med, som man egentligen inte vill vara med om i sitt liv, är att köra av vägen. Eller åka av, rättare sagt, eftersom det inte var jag som körde. Vi sladdade av vägen och ner för en brant slänt, gled ett tiotal meter (med bilen ståendes på långsidan tror jag) och sedan in i ett träd. Det kunde ha gått ännu värre än de gick men vi hade änglavakt och alla fyra i bilen klarade sig med bara några skrapsår från glaset som krossades.
 
Som ni kanske ha läst i tidningen så är det just nu FÖR varmt i Australien. Typ 45 grader i skuggan, värmerekord. Det är så varmt att det blir brandfarligt. Hoppas inte det påverkar min resa, men de tror jag inte, jag ha då inte hört något om det förutom på nyheterna. Ni kan läsa om det på vk:s hemsida om ni vill. 
 
Lägger ut en bild på mig och Rakel från när vi va i Spanien med spanskaklassen. Nu vill jag till solen och bli brun! 
 
 

Skriv gärna en kommentar till mig här: