Storhandlat

Varje tisdag och torsdag har kyrkan här i området ordat en minibuss som kör oss studenter mellan vårt boende och mataffären, fram och tillbaka så mycket som det behövs under två timmar. En väldigt smart idé tycker jag! De är ju ändå ca 15-20 minuters promenad dit och sen blir det väldigt jobbigt att bära tillbaka alla varor när man handlat klart. I tisdags åkte jag och Jennifer med den bussen och storhandlade så nu är både mitt skafferi och min hylla i kylskåpet full och förmodligen har jag mat så jag klarar mig ett tag. 
 
I går åkte jag och Karin buss till Sunshine Plaza, ett jättestort köpcentrum ca 20 minuter härifrån, i maroochydore. Där vi mötte upp Ida, Linus och Joel och gick och shoppade lite och åt mat. Jag fick med mitt ett nytt simkort till telefonen, annteckningsblock, post it-lappar, överstrykningspennor, inslagspapper och en dekorationspryl. Inslagspapperet använde jag för att slå in min anslagstavla. För att få lite färg i mitt tråkiga vita rum. Lite bättre blev det, jag ska visa bilder på det.
 
Idag har jag varit på universitetet från klockan 10 till 18. Egnetligen börjar jag 14 på torsdagar men idag va jag på en extra workshop i biblioteket. Min sista lektion på torsdagar slutar alltså klockan 18. Ganska sent tycker jag, men jag hade tur med mitt schema. Jag vet andra som har lektioner till 20.00..  Igår när de va uppehåll från regnet ett tag var jag faktiskt ute och sprang lite, andra gången sen jag kom hit. Det går framåt!
 
Nu sitter jag på mitt rum och äter kakor och dricker mjölk medans det är fest utanför. I Australien är det tydligen torsdagar och söndagar som är festdagar, tillskillnad från sverige då de är typ fredag och lördag.
 
Här kommer lite bilder :)
 
Utsikt när vi satt och åt på Sunshine plaza.
 
Mitt skafferi, vädligt intressant bild hoppas jag!
 
Min nya anslagstavla.
 
Bokhyllan med min nya inredningspryl till höger.

Skriv gärna en kommentar till mig här: