Bröllop

Nu var det väldigt längesen jag skrev sist och de har kära Cicci noterat och påpekat! Jag lever Cicci, du behöver inte bara orolig! De har bara varit väldigt mycket nu på senaste tiden.. Famljen var här under tre veckor vilket var superroligt och då hade jag inte tid att skriva så mycket eftersom jag ville spendera all tid med dem. Sen började skolan om och jag har träffat en hel hög med nya jättehärliga svenskar och endel folk från andra länder också! Just nu är det jättemycket plugg så vi bor praktiskt på bibilioteket under den här veckan. Men efter måndag då jag gjort bort mina två prov och lämnat in en inlämning så blir det lungt ett tag. 
 
För några dagar sedan så gifte sig min morbror och jag var jätteledsen att jag inte kunde vara där.. Jag hoppas att alla som har bilder och filmer skickar det till mig så jag får se! Ikväll däremot fick jag vara med på ett bröllop :) Lindas (svensk tjej) bror gifte sig så jag, hon och Louise kröp ner i min säng och deltog online på datorn. Riktigt fint var det!
 
Jag slänger in några random bilder från den senaste tiden! Ska ta mig tid snart att skriva och lägga upp bilder från när familjen var här men tills dess blir de bara några få. Jag har även blivit med Iphone nu så de kan hända att de blir lite med uppdaternigar därifrån om jag orkar :)
 
Australia Zoo
 
La familia 
 
Brisbane
 
 
 
 
 

Skriv gärna en kommentar till mig här: