0 Läs mer >>

Det är torsdag och klockan är 11 och jag har helg! Skönt, ja! Dock så ska jag gå och sätta med på biblioteket för att plugga lite. Bättre att göra de nu så kan man hitta på något roligt i helgen istället.

Annars händer det inte så mycket om dagarna nu för tiden. Skola, plugg, lite film och sova. Det är sjukt vad tiden går snabbt!! Har varit här i över 6 månader nu och det är bara tre månader kvar.. Måste hinna göra de saker jag ute hunnit gjort innan det är för sent! :)

På bilderna: Jag i Noosa, plugg på biblioteket och plugg hemma.

Helg

1 Läs mer >>

För några helger sen åkte vi ett gäng till Noosa. Ett litet ställe ca en timme härifrån. Vi hade riktigt fint väder och låg mest på stranden och åt mat :) Blev en hel del bilder varav ca 80% är på mig och Louise men ja tänkte iaf visa några bilder iallafall :)

Just nu sitter jag på skolans café och väntar på att min andra lektion ska börja! Jag önskar verkligen att jag va hemma just nu med allt som händer där men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Tur man har bra vänner här som hjälper till att hålla tankarna på annat ❤

Noosa

1 Läs mer >>
Nu är proven och inlämningarna bortgjorda så nu är det lugnt i skolan ett litet tag. Tänkte visa lite bilder från när famljen var här och hälsade på. Jag tänkte inte skriva så mycket utan jag låter bilderna tala för sig själv! :)
 
Glass house mountains 
 
 
 
 
Kondalilla falls
 
South bank i Brisbane
 
 
 
Såg en koala i Noosa. Lite svårt att se men de är den runda bollen mitt på bilden.
 
Australia zoo
 
 
 
 
 

Bilder

0 Läs mer >>
Nu var det väldigt längesen jag skrev sist och de har kära Cicci noterat och påpekat! Jag lever Cicci, du behöver inte bara orolig! De har bara varit väldigt mycket nu på senaste tiden.. Famljen var här under tre veckor vilket var superroligt och då hade jag inte tid att skriva så mycket eftersom jag ville spendera all tid med dem. Sen började skolan om och jag har träffat en hel hög med nya jättehärliga svenskar och endel folk från andra länder också! Just nu är det jättemycket plugg så vi bor praktiskt på bibilioteket under den här veckan. Men efter måndag då jag gjort bort mina två prov och lämnat in en inlämning så blir det lungt ett tag. 
 
För några dagar sedan så gifte sig min morbror och jag var jätteledsen att jag inte kunde vara där.. Jag hoppas att alla som har bilder och filmer skickar det till mig så jag får se! Ikväll däremot fick jag vara med på ett bröllop :) Lindas (svensk tjej) bror gifte sig så jag, hon och Louise kröp ner i min säng och deltog online på datorn. Riktigt fint var det!
 
Jag slänger in några random bilder från den senaste tiden! Ska ta mig tid snart att skriva och lägga upp bilder från när familjen var här men tills dess blir de bara några få. Jag har även blivit med Iphone nu så de kan hända att de blir lite med uppdaternigar därifrån om jag orkar :)
 
Australia Zoo
 
La familia 
 
Brisbane
 
 
 
 
 

Bröllop