Skydive!

På lördag händer de någonting stort! Jag ska nämligen hoppa fallskärm! :) En annan svensk tjej här på boendet tänkte hoppa och undrade om nån ville följa med. Jag sa ja, vilket några andra också gjorde så nu är vi ett litet gäng som ska hoppa. Klockan 07.00 kommer en bil och hämtar oss vid skolan och kör oss ca 15 minuter härifrån till Caloundra. Vi kommer hoppa från 14,000feet vilket är 4000m, med över en minuts fritt fall, ca 6-8 minuter med fallskärm och sen landar vi på en stand :) Känns jättekul! Nog för att de kostar en hel del pengar, men de är nog värt det! Jag fick en summa pengar av släkten på mammas sida innan jag åkte för att göra nåt roligt så jag använder dom pengar till detta för jag är säker på att de kommer bli roligt (och läskigt..) Haha. Nu vet ni de släkten. Tacktack :) 
 

I fredags åkte jag, Ida och Karin till Kawana shoppingworld för att shoppa :) Stället va inte så stort och bra som vi hört.. men vi gjorde bra fynd ändå! Lördagen spenderades med plugg, eftersom jag har två prov denna vecka och sedan bio. Vi såg Oblivion, Tom Cruise nya film, den va lite komplicerad men väldigt bra! Se den :) I söndags var det vollyeboll turnering, Unicentral (mitt boende) mot Varsity (boedent på andra sidan vägen) och självklart vann vi! Inte för att jag spelade, men annat folk härifrån gjorde. Sen blev det grillning och senare dans på O'maley's. Nu måste jag plugga.. men först lite bilder :)
 
Vinnarna! 
 
Några av mina fynd. 5 eller 10 dollar styck! Köpte även ett par killjeans för 5 dollar som jag ska klippa av och göra till shorts. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Elins kammare:

skriven

ÅÅÅHHH!!!! Det kommer bli störtkul med fallskärm!! Jag hoppade i en giant swing i Sydafrika förra året, det är typ samma känsla men mycket kortare tid. Och det var typ det bästa jag gjort!! Nästa steg är fallskärm, som jag hoppas på att kunna göra innan jag dör. Är lite avis på dig ;) Lycka till!

2 Josephine:

skriven

Åhhh, jag vill åxå hoppa!!! Lycka till. Ser fram emot att se massa bilder sedan.

Svar: Göre ba! :) haha, de va hur kul som helst!! :) Bilder kommer snart!
Annelie Sandström

Skriv gärna en kommentar till mig här: