3 Läs mer >>
Som jag skrev så köpte jag ett par byxor på kawana shoppingcenter för 5 dollar. Eftersom shorts är det enda man använder här typ så ville jag ha ett till par, så man har lite fler att välja på. Därför köpte jag dom där jeansen för att  klippa av. Jag klippte av dom och klippte några hål och sen slängde jag dom i tvätten för att de skulle rämsas upp litegrann. Sen tog jag ett rivjärn och gjorde dom lite mer slitna och vikte upp kanterna och satte fast dom med säkerhetsnålar. Vilket resulterade i ett par nya shorts! :) 
 
Annars då? Joda, jag fick tillbaka resultaten på mina två prov som jag gjorde förra veckan och jag blev väldigt nöjd! :) Igår satt jag på skolan med Ida, Ida och Karin och pluggade ett tag. Jag har 4 inlämningar dom närmaste veckorna så jag kommer nog spendera mycket tid framför datorn. Just därför så tog jag ledigt från pluggningen idag och la mig vid poolen istället. Väldigt skönt! Och nu, lite bilder :) Njut!
 
Jeansen innan.
 
Shortsen efter :)
 
Sitter som ett smäck :)
 
Åt ute i tisdags för att säga hejdå till Joel som nu har åkt hem till sverige. 
 
En dag på standen :)
 
Kängurus på skolområdet :) Helt naturligt när man pluggar i Australien!
 
Huvudbygnaden på skolan. 
 
Avslutar med en till bild från fallskärmshoppningen :)

Nya shorts

3 Läs mer >>
Fallskärmnshoppnignen va verkligen lyckad! De sjukaste jag någonsin gjort, men riktigt kul vare! Nog för jag fick ont i öronen pga. tryckförändningen när vi föll frittfall och blev lite åksjuk när Dusan (snubben jag hoppade med) valde att snurra oss runt några varv efter att han fällt ut falskärmen, men de struntar vi i! De va hur kul som helst ändå :) Jag hade beställt foton men även filmning så under hela resa, från marken, upp i planet och sen ner igen så filmade Dusan korta snuttar och sen satte dom ihop ett litet klipp åt mig. Vi får se om jag lyckas lägga upp det här någon gång annars får ni höra av er om ni vill se så kan vi fixa de på nåt annat sätt. Men bilder kan jag visa! :) Ni kan även kolla på min facebook sida för där ha jag lagt upp ett album med bilder. Ska försöka visa andra bilder här så det inte blir samma. 
 
Ut ur planet! Just här undrade jag vad i hela friden jag höll på med..
 
 
Fritt fall!
 
Notera dom fina kinderna!
 
Åsså ut med fallskärmen.
 
Här snurrade han oss runt.
 
Och sist landning på standen. Dock är inte detta jag utan en av de andra tjejerna. 

Fallskärmshoppning!

2 Läs mer >>
På lördag händer de någonting stort! Jag ska nämligen hoppa fallskärm! :) En annan svensk tjej här på boendet tänkte hoppa och undrade om nån ville följa med. Jag sa ja, vilket några andra också gjorde så nu är vi ett litet gäng som ska hoppa. Klockan 07.00 kommer en bil och hämtar oss vid skolan och kör oss ca 15 minuter härifrån till Caloundra. Vi kommer hoppa från 14,000feet vilket är 4000m, med över en minuts fritt fall, ca 6-8 minuter med fallskärm och sen landar vi på en stand :) Känns jättekul! Nog för att de kostar en hel del pengar, men de är nog värt det! Jag fick en summa pengar av släkten på mammas sida innan jag åkte för att göra nåt roligt så jag använder dom pengar till detta för jag är säker på att de kommer bli roligt (och läskigt..) Haha. Nu vet ni de släkten. Tacktack :) 
 

I fredags åkte jag, Ida och Karin till Kawana shoppingworld för att shoppa :) Stället va inte så stort och bra som vi hört.. men vi gjorde bra fynd ändå! Lördagen spenderades med plugg, eftersom jag har två prov denna vecka och sedan bio. Vi såg Oblivion, Tom Cruise nya film, den va lite komplicerad men väldigt bra! Se den :) I söndags var det vollyeboll turnering, Unicentral (mitt boende) mot Varsity (boedent på andra sidan vägen) och självklart vann vi! Inte för att jag spelade, men annat folk härifrån gjorde. Sen blev det grillning och senare dans på O'maley's. Nu måste jag plugga.. men först lite bilder :)
 
Vinnarna! 
 
Några av mina fynd. 5 eller 10 dollar styck! Köpte även ett par killjeans för 5 dollar som jag ska klippa av och göra till shorts. 
 
 
 
 
 
 
 

Skydive!

0 Läs mer >>
Just nu händer det inte så mycket speciellt. Jag går i skolan, pluggar och sover. Haha okej inte bara det, men nästan. Det regnar och har regnat hela veckan typ så det finns inte så mycket att göra. Man blir ju nästan deprimerad! Jag har inte åkt till Sunshine Coast för bli blöt av regnet.. Nu får det vara nog. Plus att de börjar bli lite kallare på kvällarna/nätterna så jag måste nog köpa mig ett täcke snart. Menmen, inte ska vi klaga :) De är ju iallfall varm ute på dagarna :) 
 
I helgen åkte jag, Ida och Dennis till sunshine plaza en sväng, det blev ingen shopping för mig, bara lite mat. I helgen däremot blir de förmodligen lite shopping. Vi pratar om att åka till kawana shoppingcenter och kolla läget där, men vi får se hur det blir. Min lediga dag idag spenderade jag på biblioteket med Mira, Linus och Jonatan, där vi pluggade till ett prov vi har nästa vecka. 
 
Nä, nu ska jag sova! Godnatt :)
 
Min kväll: Zumba, onepiece och plugg :)
 
 

Sunshine Coast?

18 Läs mer >>
I måndags natt vid 01.30 hoppade jag, Ida, Karin och Callie in i bilen och körde till Byron Bay, en lite större stad ca 3 timmar härifrån. Vi åkte upp till en fyr som ligger på den östligaste punkten av Australien. Där satte vi oss ner för att vänta på soluppgången men tyvärr var det ganska molningt så man såg inte så mycket av solen. Men de va fint ändå! Sen åkte vi ner till stranden och la oss för att sova och sola och där låg vi hela dagen! Onsdagden spenderade vi i bilen ute i skogen för att försöka hitta ett vattenfall. De första vi åkte till va stängt pågrund av efterlysta grodor eller något sånt så vi blev tvungna att köra tillbaka hela vägen och sen ännu längre för att tillslut komma till ett vattenfall. Men de va värt resan för de va jättefint! Vi bodde två nätter på ett ganska fräscht hostel som låg väldigt centralt. Båda kvällarna/nätterna var vi ute på en klubb som heter cheekymonkeys och där finns det inte något dansgolv utan alla dansade på borden :) 
 
Idag åkte jag, Ida och Dennis till sunshine plaza en sväng och sen har jag bara varit hemm och tagit det lugnt idag, sett lite serier och så :) Nu ska jag gå och göra mat. Men här kommer lite bilder från i helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Byron Bay