Välkommen!

Hejhej, och välkommen till denna blogg. För er som inte vet så planerar jag att åka till Australien och gå skola. Jag tog studenten i somras och då hade jag ingen som helst aning om vad jag ville göra efter studenten. Jag visste inte och vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jag gick samhälls med ekonomi inriktning och är väldigt intresserad av ekonomi, jag tycker om pengar :) men vem gör inte de lixom? I alla fall så fick jag en tidning hem i brevlådan från IBS- international business school och tyckte att visst kan det vara kul att åka utomlands och plugga! Så jag anmälde mig till skolan för att plugga internationell ekonomi i Australien och nu är de ingen återvändo. Eller jo de är klart att de gå att ändra sig men de är inget jag planerar att göra. I den här bloggen tänker jag dela med mig av mina förberedelser och sen berätta och visa hur jag har det där nere. För er som vill läsa mer om skolan och kanske bli intresserad av att följa mig så har ni hemsidan här.

Jag försöker fortfarande få ordning på denna blogg så ni få ha lite överseende med utseendet och att det kanske kommer många ändringar. Men läs gärna och fråga om ni undrar ngt om min resa!

Här är iaf en bild på ungefär vart jag kommer spendera mitt år.

Kommentarer:

1 Elin Westerberg:

skriven

Låter jättekul! Imponerande att du vågar ta steget och flytta till ett annat land ett helt år. Verkligen modigt!! Jag ska absolut följa din blogg, så uppdatera ofta! ;) Kram på dig!

Svar: Tacktack:) kul att du följer! Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt, me jag har inte så mycket att skriva om än :) kram!
Annelie Sandström

2 Jessica:

skriven

jaa, men vad kul de sak bl iatt få följa med!! :)

Svar: Ja de hoppas jag!:)
Annelie Sandström

Skriv gärna en kommentar till mig här: