Visum!

Nu sitter jag äntligen med visumansökan. De är kanske dags att jag skickar iväg den snart. Fast egentligen är jag ute i god tid för de skulle bara ta 2-4 dagar innan man får svar, men de kan ju va bra ändå, ifall de blir något fel. Det är väldigt mycket man ska fylla i, på engelska dessutom, men som tur är har jag fått ett häfte med beskrivning steg för steg på hur jag ska göra så de ska nog gå bra. 
 
Som jag skrev i förra inlägget så blev de lite fel med studielånet, jag fick för lite pengar för att klara mig. Men de va för att jag inte hade klickat i en ruta med ett speciellt extralån för studieavgift, vilket jag har ändrat nu. Så nu har jag pengar så de räcker. När jag nu har fixat visumet så tror jag allting är klart. Förutom att boka flygbilljet. Men det ska jag vänta med lite. Vecka 50 eller 51 ska jag va med på ett onlinemöte med dom som jag ska gå med och då ska jag kolla om de är någon som vill flyga med mig. Hoppas det! 
 
Det är ganska stor skillnad på temperaturen här och i Australien just nu! Dessutom är det natt där nu, på dagarna är de ännu varmare.
 

Skriv gärna en kommentar till mig här: